Via volgende link kan je het volledige   "boekske"   downloaden en bekijken. Veel leesplezier!

Via volgende link kan je het volledige "boekske" downloaden en bekijken. Veel leesplezier!

Speelclub

Gegroet speelclubbers,

 

Het is weeral september en de vakantie is ten einde gelopen en de meesten van jullie hebben juist een mega graaf kamp achter de rug. Maar niet getreurd want dit betekent dat we weeral elke zondag tussen 14u en 17u samenkomen op de chiro om samen met jullie nieuwe leiding alles te geven. Maar wie zijn jullie nieuwe leiders nu eigenlijk? Om ons beter te leren kennen kunnen jullie volgende woordzoekers oplossen waarin telkens 5 woorden te vinden zijn.


Nu jullie ons hopelijk al wat beter kennen zullen we eens vertellen wat er de komende maanden op de agenda staat.

15/09: Yes! Het is eindelijk weer Chiro en dat betekent dat jullie weer nieuwe leiders hebben. Kom massaal af naar de Chiro en neem al jullie vrienden mee om ons beter te leren kennen. 

22/09: Ohnee! Ons prachtig lokaal staat in brand en we hebben stoere binken nodig die ons gaan helpen blussen. Staan jullie paraat want de brandweermannen zijn allemaal op verlof.

 

29/09: Bob de Bouwer, kunnen wij het maken. Bob de Bouwer, nou en of! Vandaag worden er gebouwen gesloopt en weer heropgebouwd.

 

06/09: Potmieljuu vandaag ist geen Chiro seg. De leiding steekt dit weekend alweer een plezant jaar voor jullie in elkaar. Dus wij zien jullie volgende week terug.

 

13/10: Wa is da? Is da de battelbus die daar voorbij vliegt over de Chiro? Vandaag wordt Melsele het nieuwe fortnite-eiland. Vergeet zeker jullie klakkebuis, bril en boekskes niet!

 

20/10: Begin u kuiten maar al te masseren en wrijft de benen maar al ies goe in want vandaag zitten we niet op ons gat zeneeej. We gaan vandaag alle nooit eerder geziene sporten van over heel de wereld afgaan en zien welke wereldrecords we samen kunnen verbreken.

 

27/10: Nu dat het waterpeil na de warme zomer toch al beetje op peil staat ist tijd da we Melsele nog is verkennen op zen best. Wij gidsen jullie vandaag naar de mooiste en vettigste plekskes die wij kennen. Dus neem zeker schoenen mee die vuil mogen worden.

 

03/11: Da spookt hier toch wel nog een beetje ze na zo een griezelig Halloween. Wie kan er vandaag het griezeligst verkleed naar de Chiro komen om die griezelige mensen hier is te laten verschieten?

 

10/11: Alle draken en prinsessen nog aan toe, da lijkt hier plots allemaal wel heel oud. We zijn hier precies in de middeleeuwen aangekomen met onze tijdmachine. Hoe geraken we nu terug naar onze tijd?

 


 

Jawadedade seg, da ziet hier dus een serieus plezant jaar uit. Wij hebben der alvast mega veel, ma dan echt wel mega veel goesting in om jullie elke week weer te zien aan onze mooie lokalen gelegen naast de bekende meulenbeek.

 

Dikke groeten,

 

Jullie leiding Drets, Lars en Lenn

XXX JULLIE LEIDERS