Via volgende link kan je het volledige   "boekske"   downloaden en bekijken. Veel leesplezier!

Via volgende link kan je het volledige "boekske" downloaden en bekijken. Veel leesplezier!

RAKKERS

Dag compagnions,

 

Tnieuwe Chirojaar is weeral aangebroken en jaja het wordt weer ne vette. Na al da verlof en die bom van een Chirokamp is het weer eens tijd om onze dagelijkse gewoontes weer op te pakken. Voor sommigen is dit het eerste jaar als rakker maar gene stress tis gewoon het zelfde maar dan wa toffer. Vanaf 8 september staan wij weer elke zondag voor ulder klaar. Maar wie zijn wij eigenlijk? Dit jaar zijn ulder mega grave toffe beiren van leiders… trommelgeroffel
het zijn niemand anders dan Demus, Pieter en Momas!

Hieronder zullen we ons eens kort voorstellen.

 

Ik zal mij eens voorstellen, ‘k zin den Dennis voor de vrienden maar noem mij maar Demus da's voor de bro's. Al 21 jaar leef ik op deze aarde. Naar ‘t schijnt is ier een mega grave jongensChiro in Meilsen, dus mij krijgde niet weg van deze planeet. Dit is mijn tweede jaar als leider en de teller mag blijven lopen. ‘k Zal nog eens wat meer over mij vertellen. De kranen in de haven van Antwerpen kunnen zichzelf niet herstellen. Dat doen de techniekers zoals ik, voor mij is dit de leukste job dat er is. Voor de rest woon ik in Kallo en ga ik naar de fitness. Als Waasland-Beveren thuis speelt sta ik altijd in het stadion op aanwezig.

 

Dag mannen, ik zijn Pieter of Raf Van de Perre. Dit is net als Demus mijn 2e jaar als leider, vorig jaar stond ik samen met Bok en Demus over de sloebertjes. In oktober vier ik mijn 19de verjaardag op ne zondag dus da wordt een feestje. Ik studeer aan den unief in Gent voor industrieel ingenieur. Buiten de Chiro kan je mij in de zomer aantreffen op het VP. Ik woon in het centrum van ons eigenste dorp Meilsen en zit al de volle 14 jaar in de Chiro. In het weekend klus ik bij in Phet Thai Food in Zwijndrecht om zo mijn portefeuille  te spijzen.

 

Tsjeur beste vriendjes, de nieuweling hier! Jaja ik ben Thomas, ook wel beter gekend als Momas. Als 1e jaar leider in onze prachtige Chiro zal ik zeker en vast mijn best doen om der een goe jaar van te maken! Omdat het menselijk lichaam mij vrij veel interesseert begin ik dit jaar mijn studies van revalidatiewetenschappen of voor de vrienden Kinésitherapie. In de zomer ben ik ook steeds te vinden op het VP samen met de enige echte Pieter. Werken daar doe ik ook aan mee, dit jaar werk ik in de vakanties in de Colruyt van Beveren. Natuurlijk woon ik in Meilsen City en speel ik hier ook volleybal.

Dus vanaf nu genoeg info want ge komt nog wel wa te weten over jullie grandioze leiders doorheen het jaar.

 

08/09: Vandaag is het eindelijk de eerste werking van het Chirojaar en naar gewoonte is het dan de grote strijd tussen overgangers en blijvers. Nadien volgt er dan een grote, redelijk brede groene beloning die sommigen naar een nieuwe wereld brengt.

 

15/09: Seg euhm wie zijn gulder nu eigenlijk? Jef toch, of was het Patrick? Ja gij daar me ou rooien T-shirt en ou schoone short. Alle ge hebt wel deur da we uder nog nie echt kennen, en wij denken da da andersom ook nog nie echt het geval is. Dus daar gaan we vandaag verandering in brengen.

 

22/09:

Pokémon! Gotta catch 'em all, it's you and me
I know it's my destiny
Pokémon! Oh, you're my best friend
In a world we must defend
Pokémon! Gotta catch 'em all, a heart so true
Our courage will pull us through
You teach me, and I'll teach you
Po-ké-mon
Gotta catch 'em all!
Gotta catch 'em all!
Pokémon!
kom allemaal verkleed!

 

29/09: Man,man,man onze goeie vriend El Chapo is voor de zeevendaartigste  keer opgepakt en komt voor een tijdje niet meer uit den bak. Da zaakske gaan we ne keer overpakken he! De Chiro zit wa krap bij kas en door die business vullen we dat weer op. Maar opgepast, de flikken en andere bendes zitten ons op de hielen!

 

6/10: spijtig genoeg is het deze week geen Chiro, de leiders trekken er dit weekend op uit om het vervolg van het jaar te plannen. Tot volgende week aan de meulenbeek ;-)

 

13/10:

O wat zijn we blij
O wat zijn we blij
Niet omdat hij jarig is maar om de snoeperij

20/10: Wist je dat Melsele 18,37 km2 groot is en dat er 10.537 inwoners zijn? Der staat zelfs een kerk van 56,37m die afstamt van het jaar 1055.

 

27/10: Kende van die mannen in ne lange witte frak, me een oarig brilleken op. Die zo wa stofkes bij elkaar kappen en der ineens een bom mee maken. Kom allemaal verkleed als wetenschapper.

 

03/11: De kraaien kraaien en staren je akelig aan. Je haar komt recht, je hart gaat harder slaan en plots stoppen mensen met bestaan. shteven is vermoord op halloween. Wie heeft het gedaan, waar komen ze vandaan?

 

10/11: Vandaag vertrekken we me ons racemachien en proberen we prinses Peach te redden uit de klauwen van Bowser. We prikken wa balonnen, zwieren me bananen en vliegen uit den bocht. Om uiteindelijk op ons benen te blijven staan. Dus zwijgen en zijt wa rap!

 

Goe, da was zo al voorproefje van wa der nog allemaal moet komen. Wij hebben der al vast heel veel zin in en hopen ulder elke zondag massaal te zien.

 

Thomas Mets: 0471 73 48 00

Raf Van de Perre: 0473 59 62 65
Dennis De Moor: 0489 43 84 55